Při čelním střetu dvou osobních vozidel se zranili tři lidé

HRADECKO – K dopravní nehodě došlo na II. třídy č. 324 v katastru obce Kobylice. Proč šofér vozidla Toyota Yaris přejel do protisměru kde naboural Volkswagen Passat je nyní předmětem policejního vyšetřování.

Jak dnes sdělili policisté bouračka se stala uplynulý pátek o půl třetí odpoledne. Pětačtyřicetiletý řidič toyoty, který jel ve směru Kobylice – Nový Bydžov pravděpodobně přejel na rovném úseku do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím vozidlem Volkswagen, který řídila 23letá žena. Vlivem střetu byl passat doslova odhozen do škarpy.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Řidička a spolujezdkyně z toyoty utrpěly těžká zranění a řidič lehké. Všichni tři byli převezeni záchrannou službou do nemocnice. Kvůli zranění nemohli policisté provést ani u jednoho z řidičů dechovou zkoušku, proto nařídili odběr krve,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Na vozidle Toyota byla odhadnuta škoda na 60 tisíc a na VW 200 tisíc korun. Jelikož byla vozidla značně zdemolována, tak u nich odebrali policisté osvědčení o registraci.