Policie pátrá po sedmdesátiletém muži. Může kvůli nemoci působit zmateně

TÁBOR – Táborští policisté pátrají po pohřešovaném sedmdesátiletém muži. Ten odešel ve čtvrtek z domova na procházku a domů se již nevrátil. Může působit kvůli své nemoci zmateně. Doposud provedené kroky k jeho nalezení jsou negativní.

Jak informovala Lenka Pokorná, pohřešovaný odešel z místa bydliště v Nedbalově ulici v Táboře na turistickou procházku dne 29.září 2022 ve půl jedné odpoledne. Vydat se měl patrně směrem na Všechov a poté kolem řeky domů. „Domů se už nevrátil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon má u sebe, ale nedostupný. Může působit zmateně v důsledku své nemoci,“ uvedla Pokorná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Muž je 170 až 175 centimetrů vysoký, má šedé vlasy a hnědé oči. Na sobě by měl mít modrozelenou větrovku, modré kalhoty, hnědou čepici a plátěný batoh stejné barvy. Policie také uvedla, že pohřešovaný muž má pouze jedno oko.

„Jakékoli informace o výskytu či pohybu pohřešovaného muže sdělte na telefonním čísle 974 238 700 či 974 238 336 nebo cestou policejní linky číslo 158. Informace můžete případně předat i na kterékoli policejní služebně,“ žádá policejní mluvčí.