Tragická nehoda na I/53 u Pohořelic: Dodávka narazila do kolony za traktorem, řidič zahynul

BRNO-VENKOV – Tragická nehoda osobního a nákladního automobilu, dodávky a traktoru uzavřela ve středu po třinácté hodině silnici I/53 mezi Pohořelicemi a Branišovicemi na Brněnsku.

Na silnici I/ 53 mezi Pohořelicemi a Branišovicemi došlo k nehodě osobního vozidla, nákladního automobilu, dodávky a traktoru. Řidič dodávky z nezjištěných příčin naboural zezadu do kolony vozidel za traktorem údržby silnic. Při nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. „U jedné osoby jsme na místě konstatovali smrt kvůli zraněním neslučitelným se životem. Dvě další jsme po vyšetření ponechali na místě,“ sdělila mluvčí jihomoravské záchranky Barbora Truksová Zuchová. Podle policejního mluvčího Davida Chaloupky se okolnosti nehody aktuálně vyšetřují, proto ještě policisté nemohou uvést její příčiny. Kvůli nehodě byla uzavřena silnice mezi Pohořelicemi a Branišovicemi. Objízdná trasa vedla přes Šumice, Loděnice a Cvrčovice. Po 17. hodině už byla silnice plně průjezdná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.