Policisté v Budějovicích a okolí pátrají po pětadevadesátiletém seniorovi

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Rodina a policisté hledají v Českých Budějovicích a okolí od úterního podvečera pětadevadesátiletého seniora. Muž je i přes svůj věk velmi vitální a rád se vydává na procházky po okolí. Policie se proto obrací se s prosbou o pomoc i na veřejnost.

O pohřešovaném muži informoval policejní mluvčí Jiří Matzner. Ve svém věku je senior vitální a rád vyráží na procházky. Mohl by se pohybovat po Českých Budějovicích a okolí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Muž většinou někam dojede autobusem a pak pokračuje procházkou dál. Právě to mohl udělat i v podvečer úterý 18. října, kdy jej jeho blízcí viděli naposledy,“ uvedl mluvčí policie. Pohřešovaný senior by měl mít oblečené šedé kalhoty, tmavomodrou bundu, černé polobotky.

Policie proto žádá o pomoc případné svědky. „Své poznatky a informace můžete volat na linku 158,“ žádá policejní mluvčí Jiří Matzner.