Bránové pohony Nice Robus – spolehlivé řešení pro automatizaci bran a vrat

Automatizovaná brána či případně vrata nabízí řadu příjemných výhod. Jsou praktické, přičemž zvyšují bezpečnost. Pohony spojují inovační technologie a skvělý design, můžete se tak spolehnout na kvalitu a jednoduché používání.

Posuvné brány

Pro posuvné brány nabízí spolehlivé řešení pohony Nice Robus. Díly pohonu jsou vyrobeny z robustních materiálů, mají tak dlouhou životnost a jsou spolehlivé. Mezi hlavní výhody patří vysoká kvalita a funkčnost, přičemž nechybí ani měkký dojezd a instalace je jednoduchá. Na výběr máte z pohonů pro brány různé hmotnosti, snadno tak najdete to pravé. Zvolit můžete i celou sadu, díky čemuž získáte ještě více výhod automatizace brány.

Křídlové brány

Mezi další časté typy bran patří křídlové brány. Může jít o jednokřídlovou či dvoukřídlovou bránu. Značka Nice nabízí širokou nabídku pohonů, ať už vám u domu či firmy stojí pojezdová brána, nebo křídlová, z nabídky si vyberete. I pro křídlové brány jsou dostupné praktické sady, a hlavně rozmanité příslušenství. Pohony nabízí možnost zvolit otevření křídel pro průchod chodců, otevření pouze jednoho křídla, či otevření obou křídel do poloviny dráhy. Jednoduše tak vyberete dle aktuální situace.

Příslušenství

Pro pohony Nice je dostupná široká nabídka příslušenství. V této kategorii najdete například kvalitní dálkové ovladače a přístupové čtečky čipů a karet pro vnitřní i venkovní použití. Robustní pouzdro zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost. Dále jsou pak dostupné bezpečnostní fotobuňky, které mají dosah až třicet metrů. K fotobuňkám si můžete pořídit také originální hliníkové sloupky.

Bránové pohony a další vybavení od značky Nice jsou moderní, kvalitní a spolehlivé. Potěší i svým designem, díky kterému splynou s bránou a stanou se její praktickou součástí.

Zdroj obrázku: Silarock / Shutterstock.com