Zadržená zlodějka tvrdila, že prý krást může. Hrozí jí pokuta až 70 tisíc

ilustrační foto

BRNO – Drzá krádež šamponu, který ukradla pětadvacetiletá žena v obchodě v brněnských Židenicích, vyvrcholila vyhrocenou hádkou s ostrahou obchodu.

bystrý pracovník ostrahy v obchodě v brněnských Židenicích postřehl pětadvacetiletou ženu při krádeži šampónu. Protože se snažila odejít z prodejny i s kořistí, pohotově ji zadržel. Vzniklou  ostrou výměnu názorů musela přijet do obchodu zklidnit policejní hlídka. Ta zjistila, že jde o nenapravitelnou zlodějku recidivistku, která měla navíc svérázné vysvětlení. Strážcům zákona sdělila, že ničeho v žádném případě nelituje. Podle ní měla totiž právo krást, neboť je prostě celý život na mizině. „V tom se ale recidivistka hrubě přepočítala. Kvůli ušetření několik drobných totiž může ještě před Vánoci přijít o daleko více. Za opakovanou krádež jí ve správním řízení hrozí pokuta až 70 tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.