Žijeme v bezhotovostní společnosti. Řešení díky platební bráně nabízí i Pays

Transakce prováděná přes internet – peníze se vmžiku přepíšou od zákazníka k obchodníkovi. Věc, na kterou si lidé nejvíce zvykli zejména v období pandemie, kdy online tržby překonaly kamenné obchody. Za tou vteřinou převodu je ovšem nejmodernější řešení díky platební bráně. Pro e-shopy i další prodejce na webu ji zajišťuje i Pays.

Elektronické obchodování se stalo nedílnou součástí naší globální, moderní ekonomiky a změnilo způsob, jakým všichni nakupují a podnikají. Platební brána je životně důležitý kousek skládačky, pokud někdo provozuje svůj byznys online a chce svým zákazníkům poskytovat pohodlné nakupování.
Začlenění online platebního systému dokončuje cyklus elektronického obchodování. Zájemci či úplní nováčci mohou využít toho, že Pays spolupracuje s mnoha e-commerce platformami. Například Shoptet, Woocommerce, Prestashop, FastCentrik, FAPI, Simpleshop, Reservanto, Trevlix nebo smsticket.
Pays mohou používat obchodníci, živnostníci a poskytovatelé všech typů služeb od oblečení, obuvi, módních doplňků až po služby, jako je poradenství, kybernetická bezpečnost, rezervace hotelů, zájezdů i školení.

Zaručená bezpečnost

Online obchodník, který chce využívat výhod platební brány, se může spolehnout na bezproblémový převod. Bezpečně totiž ověřuje platební údaje zákazníka, jeho dostatek peněz, chrání citlivé platební údaje a také chrání před podvody, prošlými kartami či porušením úvěrových limitů.
Investice do kvalitní platební brány znamená získat pro svého zákazníka jednoduchost a pohodlí, což jim umocní zážitek z nákupu. Pays dokonce nabízí jako jedna z mála českých platební bran takovou službu, že neúčtuje žádné paušální poplatky. Obchodníci platí pouze poplatek z realizované transakce. K tomu Pays poskytuje mnoho bezplatných služeb, jako jsou platební odkazy, platební předpisy, opakované platby, e-produkty, jednoduché vratky a mnoho dalšího. Platební bránu lze pohodlně ovládat i z mobilní aplikace pro iPhone i Android.

Platby pomocí QR kódů jsou trendy

Platba bankovním příkazem trvá dny. Je to nevýhoda pro zákazníka, finanční instituce i obchodníka. Naopak velice oblíbenou a rychlou se v poslední době stala QR platba, kterou lze naskenovat i z obrazovky a je bezpečnější, protože informace jdou zašifrovat. Dříve tento kód byl nositelem informací, teď dominuje v restauracích, na fakturách a v mobilních aplikacích bank pro rychlé platby. Za minutku je zaplaceno.
Moderní platební bránu Pays si proto díky její jednoduchosti i mnohovrstevnosti použití oblíbily i velké a úspěšně firmy. Například Epojisteni, pivovar Bernard, Aukro i několik českých měst. Pays řeší platby například i pro Charitu ČR a všechny její pobočka nebo i platby za rezidenční parkování v Praze.