Princezna zakletá v čase má pokračování! Půjdete?

VIMPERK – Chtěli byste ovládat tok času? Mladé alchymistce Amélii se to povedlo. Jenže začala své schopnosti zneužívat a byla za to potrestaná. Jak? Na to vám odpoví Princezna zakletá v čase 2, která právě přichází do kin.

Mladá alchymistka Amélie právě získala zakázanou kouzelnou moc a dokáže částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji však rozštěpí v čase. Amélie ze současnosti se tak setkává s Amélií z minulosti, která ji od té chvíle provází na každém kroku. Z dávno zapomenutých temnot času navíc povstává nová hrozba, alchymista nazývaný Pán run, jenž touží získat vládu nad veškerou magií v Oberonu. Aby se mu to podařilo, musí Amélii připravit o vládu nad časem.

Vydáte se s Amélií a jejími nerozlučnými přáteli princeznou Ellenou a princem Janem z Calderonu do kouzelného města? Čeká vás tam Společenstvo alchymistů, po jehož bohu se bude muset Amélie postavit i vlastní touze po zakázané moci. Zvládne tuto zkoušku? To uvidíte 15. ledna v sále Městského kulturního střediska ve Vimperku. Princezna zakletá v čase 2 začíná v 15.30 hodin.