V křižovatce v Hodoníně naboural řidič Superbu a odjel od nehody

Ilustrační foto

HODONÍN – Hodonínští dopravní policisté pátrají po řidiči hnědého Superbu, protože odjel od dopravní nehody, která se stala v pátek ráno v centru Hodonína.

Dopravní policisté prověřují okolnosti střetu dvou vozidel, ke kterému došlo v pátek 6. ledna v 10:20 hodin v Hodoníně na hlavní světelné křižovatce ulic Štefánikova a Národní Třída. Jak popsal policejní mluvčí Petr Zámečník, řidič osobního vozidla jel ulicí Národní Třída směrem k radnici a při průjezdu křižovatkou se bočně střetl s odbočujícím vozidlem Opel Vivaro. Neznámý řidič však celou událost nijak neřešil a z místa nehody odjel. „Mělo by se jednat o vozidlo Škoda Superb combi II. řady hnědé barvy, které bude zřejmě mít poškozenu zadní levou část. Případní svědci této události i sám řidič se mohou ozvat na telefon 974633260 nebo přímo na linku 158,“ doplnil Zámečník.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.