V Prostějově řádili vykradači sklepů. Ukradli nápoje, nářadí, ale i boty z chodby

Ilustrační foto

PROSTĚJOV – Pokud máte sklepní kóji (nejen) v Prostějově, raději v ní neskladujte nic hodnotného. Včera totiž prostějovští policisté přijali hned tři oznámení týkající se vykradených sklepů. Zloději si odnesli třeba nápoje, nářadí, ale i boty z chodby domu.

Během včerejšího dne policisté přijali tři oznámení týkajících se vykradených sklepů v Prostějově,” informoval policejní mluvčí Libor Hejtman. V noci na úterý 10. ledna zloděj vnikl do sklepní kóje bytového domu na sídlišti Svobody. Z kóje si odnesl tři kartony vín po šesti lahvích, karton mléka s dvanácti kusy a přepravku piva s osmi plnými a dvanácti prázdnými lahvemi. Zloděj za sebou zanechal škodu za 7 tisíc korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Ve stejné době zloději vybral i sklepní kóji v bytovém domě na Palackého ulici, odkud vzal koženou tašku. K tomu si přibral i dvoje boty, které jejich majitelé nechali před dveřmi bytů. V tomto domě zloděj způsobil škodu přes 3 tisíce korun.

Mezi 4. a 10. lednem se zloděj vloupal do sklepní kóje v ulici Šárka, odkud si vzal příklepovou vrtačku a úhlovou  brusku, celkem za 5 tisíc korun.