Stalo se v Břeclavi: Hledaní, semafor, skokan a naháči

ikustrační foto: Městská policie Břeclav

BŘECLAV  – Díky perfektní místní i osobní znalosti zadrželi břeclavští strážníci hned dva hledané lidi. O prvního měli zájem policisté, o toho druhého zdravotníci psychiatrické léčebny.

Hlídka břeclavských strážníků si všimla poškozeného semaforu v křižovatce ulic Sovadinova a Jana Palacha. Viníka odhalil záznam z kamer. Byl jím řidič vozidla, který hrubě podcenil své schopnosti i úsudek. Na sněhové pokrývce dostal smyk a nezvládl zatáčku. Vozidlo zastavil až o sloup semaforu a z místa nehody ujel. Případ už šetří dopravní policisté. Strážníci také vyjeli na oznámení, že z mostu skočil do ledové řeky muž. Ihned přivolali záchranáře a hasiče a nešťastníkovi pomohli.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Městem se proháněli i dva naháči. Ten první, strážníkům dobře známý, nyní bohužel víc, než by chtěli, běhal po parku úplně na Adama, neboť si myslel, že se mu na těle zmenšují šaty, a pak prý na něm začaly i hořet. Strážníci ho odchytili a přesunuli do sanitky záchranářů. Pro podezření ze spáchání trestného činu věc řeší policie. Druhého naháče zaregistroval operátor městského kamerového systému. „Utíkal půlnočním centrem Břeclavi jen v tričku, bez kalhot a bos. Naštěstí se mu nic nezmenšovalo, jen si zabouchl dveře a běžel pro náhradní klíč,“ vysvětlila mluvčí břeclavských strážníků Lenka Rigó.