Zavražděný muž v Hustopečích: Policie pátrá po nebezpečném muži, který byl u místa činu

Zdroj: Policie JMK

BŘECLAV – Ve středu odpoledne vyjížděli policisté do bytu v Hustopečích, kde byl nalezen muž bez známek života. Protože šlo o násilné zabití, žádá policie veřejnost o pomoc s hledáním.

Ve středu našli policisté v bytu v Hustopečích tělo muže bez známek života. Soudní pitva potvrdila podezření kriminalistů, že zemřel násilnou smrtí. V této souvislosti policie pátrá po padesátiletém Dušanu Kocmanovi z Břeclavska, který se vyskytoval poblíž místa činu. Hledaný muž je 175 až 180 cm vysoký, střední postavy, má zelené oči a delší vlnité plavé vlasy. Policie občany varuje, že může být nebezpečný. „V případě, že jej spatříte, volejte linku 158, nesnažte se jej zadržet, může být ozbrojený a nebezpečný. Pohybovat se může ve vozidle Ford Fiesta RZ 2BZ 6983 stříbrné barvy,“ uvedla policie na Twitteru. Pokud odkaz na databázi hledaných osob nefunguje, pátrání už je zrušeno.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.