U Jevišovic na Znojemsku pátrají desítky policistů po pohřešovaném třiatřicetiletém muži

Foto: Policie JMK

ZNOJMO – Od pondělního odpoledne zatím bezvýsledně pátrají desítky policistů u Jevišovic na Znojemsku po pohřešovaném třiatřicetiletém muži.

Pohřešovaný třiatřicetiletý Tomáš Doležal v neděli náhle odešel ze zaměstnání na Znojemsku a od té doby o sobě nepodal žádné zprávy. Mobilní telefon má nedostupný. V místě posledního zjištěného pobytu, které má mnohdy členitý a lesnatý terén, pomáhá policistům počesávat okolí i policejní vrtulník s termovizí, dron a psovod se služebním psem. Muž by mohl být oblečený do maskáčových kalhot a maskáčové bundy. Muž je štíhlé a 190 cm vysoké postavy, má hnědé oči, velmi krátké hnědé vlasy a na hlavě pleš. „Při pátrání po pohřešovaném muži žádáme veřejnost o pomoc. Jestliže víte, kde by se mohl třiatřicetiletý muž zdržovat, volejte neprodleně tísňovou linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala. Je-li odkaz nefunkční, je pátrání zrušeno.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.