Areál hradu v Polné ožije o víkendu zimní středověkou bitvou

JIHLAVA – Strhující bitva o zakázanou lásku proběhne tuto sobotu na hradě v Polné. Kromě akční podívané čekají malé i velké návštěvníky atraktivní vystoupení, ale i střelnice, kolotoč či ohňová show.

Již druhý ročník zimní bitvy, tentokrát na motivy filmu Lovec: Zimní válka, se koná v sobotu 11. února v areálu polenského hradu. Návštěvníci se mohou těšit na dětský kolotoč, střelnici či tržiště s nabídkou šperků, čajů, figurek ze šustí a dalšího sortimentu. A chybět nebude ani bohaté občerstvení.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Hradní areál bude přístupný od dvou hodin odpoledne, začátek bitvy je naplánován na tři hodiny. Od čtvrté hodiny odpoledne předvede návštěvníkům své umění fakír Dragon, následovat bude vystoupení s koněm Mystic Dream Angel, chybět nebude ani diskotéka pro děti. Celou akci završí o půl šesté večer velkolepá ohňová show, kterou předvede skupina Novus Origo.