Video: Ve tři odpoledne šofér nadýchal téměř 2 promile

ilustrační foto

NÁCHODSKO – Na toto úterý jistě dlouho nezapomene 33letý muž, který byl zkontrolován policisty z Nového Města nad Metují. Hříšník se teď může těšit až na rok za mřížemi.

„Dechová zkouška ukázala opakovaně hodnotu bezmála 2 promile alkoholu. Policisté muži další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz,“ říká policejní mluvčí Lucie Konečná.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Nebezpečnou jízdou, bezohledností řidičů a nedodržováním předpisů dochází k vážným dopravním nehodám. Všichni účastníci silničního provozu si musí uvědomit, že porušováním dopravních předpisů a stoupající agresivní jízdou není možno zajistit bezpečnost v silničním provozu. I přes veškerou snahu policistů prováděním dopravních akcí a zvýšeným dohledem na pozemních komunikacích není na našich silnicích úplně bezpečno, neboť především řidiči a všichni účastníci silničního provozu musí být ohleduplní a mít společný zájem, a to je snížit počet dopravních nehod na našich silnicích.