Dvacetiletá řidička na Žďársku zemřela po srážce s protijedoucím autem

Ilustrační foto

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – Tragická dopravní nehoda se stala v sobotu večer u obce Stržanov na Žďársku. Srážku dvou osobních vozidel nepřežila mladá řidička, spolujezdec z druhého vozidla skončil v nemocnici.

„V sobotu 11. března jela po deváté hodině večer řidička vozidla Citroen po silnici ve směru od obce Stržanov na Žďár nad Sázavou a došlo ke střetu s protijedoucím automobilem Kia. Při dopravní nehodě utrpěla dvacetiletá řidička vozidla Citroen těžká zranění, kterým na místě podlehla,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Zraněn byl i spolujezdec z vozidla Kia, zdravotníci jej převezli k ošetření do nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Osmačtyřicetiletá řidička vozu Kia podstoupila dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 280 tisíc korun. „Příčinu a okolnosti tragické dopravní nehody policisté prověřují,“ dodala mluvčí.