Čarodějnice 2023 na Stříbrném rybníce

foto: Alisha Alisha

HRADECKO – Kemp Stříbrný rybník ožije už tuto neděli tradiční a oblíbenou akcí. Pro návštěvníky bude přichystán zábavný program až do pozdních večerních hodin. Těšit se můžete například také na autogramiádu hokejového klubu Mountfield HK a basketbalistů z Královských sokolů.

„Pro malé účastníky budou připraveny soutěže a aktivity, například hudební zpívánky pod vedením operní pěvkyně Emmy Hubáčkové nebo soutěž o nejlepší čarodějnickou masku. Chybět nebude bohaté občerstvení, opékání buřtů a nezbytné upálení ČARODĚJNICE,“ láká k účasti na akci za pořadatele z Městských lesů Hradec Králové a.s. Aneta Bůžková.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Od tří hodin proběhne již zmiňovaná autogramiáda hokejového klubu Mountfield HK a od pěti hodin autogramiáda basketbalového klubu Královští Sokoli. Během celého dne se můžete těšit také na pestrý hudební program. Zahrají kapely HakelBand, BAM-BOO, Totální nasazení, Oválná, Znouzectnost a Nadoraz.

„Chtěl bych za Královské sokoly pozvat na akci hlavně na rodiny s dětmi. Přijďte si užít báječné odpoledne i s našimi basketbalisty,“ říká sportovní manažer, Peter Sedmák.

Příjemnou informací jistě je, že je vstup na akci zdarma. Akci spolu s mnoha partnery pořádají Městské lesy Hradec Králové a.s. a HAKEL spol. s.r.o.