Když už se neudržel na nohou, sedl do auta a nedopadlo to dobře

Havarované auto
Místo havárie, fotky Policie ČR

PŘEROVSKO – Cizinec to v sobotu značně přepískl s alkoholem a ještě ke všemu v tomto stavu sedl do auta. U jedné z křižovatek na Přerovsku vyjel mimo silnici, narazil do mostu, do plotu a zůstal převrácený na střeše. Při havárii se zranil naštěstí jen lehce.

“V sobotu odpoledne se stala v katastru obce Horní Moštěnice dopravní nehoda, při které sehrál významnou roli alkohol,” informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Řidič – cizinec – jel v Peugeotu ve směru od Přerova na Hulín. U jedné z křižovatek vyjel mimo silnici, narazil do mostu, do plotu a otočil auto na střechu. Při havárii se řidič zranil naštěstí jen lehce, zdravotníci ho ošetřili na místě a převezli do nemocnice na další vyšetření. V autě s ním nikdo necestoval. “Hlídka u něho provedla dechovou zkoušku, která vykázala vysoké hodnoty přítomnosti alkoholu v dechu. První vyšla 3,75; druhá 3,91; a třetí rovné 4 promile,” upřesnila Zajícová. Na autě vznikla škoda před za 65 tisíc.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Havarované auto