Auto v poli na střeše a tři zranění. Tak skončila vážná nehoda ve Valašských Kloboukách

Foto: HZS ZK

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Tři zraněné ve věku od 22 do 24 let si vyžádala srážka dvou osobních aut ve Valašských Kloboukách. Včera krátce po 20. hodině tak byla cesta mezi Klobouky a místní částí Mirošov uzavřena.

Na místo vyrazily dvě jednotky hasičů. „Po příjezdu první jednotky byla potvrzena nehoda dvou osobních automobilů, přičemž jedno z nich bylo několik desítek metrů na střeše v poli. Zranění byli před naším příjezdem venku z vozidel a první pomoc jim poskytovali policisté spolu se svědky nehody. Do péče zdravotnických záchranářů jsme tak předali celkem tři zraněné osoby,“ popsal mluvčí hasičů Adam Fuksa.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„V autě, které skončilo na střeše, cestovali dva muži. Oba utrpěli středně těžká zranění. V druhém pak byla žena, která vyvázla s lehčími poraněními. Záchranáři všechny ošetřili na místě v rámci přednemocniční neodkladné péče. Poté zraněné převezli do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně. Oba muže předali zdravotníkům na urgentním příjmu, ženu pak do traumatologické ambulance,“ informovala mluvčí krajských záchranářů Gabriela Netopilová Sluštíková.

Během zásahu se na místo události dostavila známá zraněných, která byla z celé události silně otřesena. Vyškolený hasič jí proto poskytnul posttraumatickou intervenční péči. „Po vyšetření nehody hasiči pomohli s naložením vraků vozidel a provedli celkový úklid místa nehody,“ uzavřel Fuksa.

Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK