Děti ve Zlatém jablku oslaví příchod prázdnin medovými hrami s včelkou Májou

Ilustrační foto

ZLÍN – Zábavu a spoustu zajímavých informací slibuje nadcházející akce ve zlínském Zlatém jablku. U příležitosti začátku prázdnin se tu pro děti chystají hry, soutěže, fotokoutek, malování na obličej a další atrakce na motivy oblíbené včelky Máji.

Konec školního a školkového roku je potřeba řádně oslavit! Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko si pro návštěvníky připravilo zábavu se včelkou Májou a jejími kamarády. Jedná se o program, který se v České republice koná vůbec poprvé.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Včelka Mája v dětech probouzí zvídavost a lásku k přírodě. Akce má edukativní podtext, přibližuje dětem přirozený chod přírody, pozornost je kladena i na mezilidské vztahy a vlastnosti, jako jsou porozumění, odvaha, trpělivost a chápavost,“ představuje ideu projektu ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl a dodává, že se zde děti dozvědí také spoustu informací ze života hmyzu.

Na děti čekají medové hry, kde za splněné úkoly získají medaili a diplom. Se včelkou Májou se mohou vyfotit ve fotokoutku a své výtvarné umění předvést v uměleckém koutku. Nebude chybět ani malování na obličej nebo tetovací studio. A ti, kteří přijdou v kostýmu včelky Máji, budou odměněni originální maskou a semínky medonosných rostlin. Program bude probíhat v prodejní galerii v přízemí obchodního centra v pátek 30. června a v sobotu 1. července vždy od 10 do 18 hodin.