Řidič u dálnice D1 nedal přednost v jízdě. Zranili se čtyři lidé

Ilustrační foto

JIHLAVA – Devětadvacetiletý řidič osobního auta způsobil ve středu dopoledne na Jihlavsku dopravní nehodu, když nedal na křižovatce přednost jinému vozidlu. Čtyři lidé přitom utrpěli zranění.

K nehodě došlo ve středu 12. července kolem půl jedenácté dopoledne na křižovatce sjezdu z dálnice a silnice I/38 na Jihlavsku. „Devětadvacetiletý řidič automobilu Citroen jedoucí ze sjezdu vjel na hlavní komunikaci v době, kdy směrem na Štoky jel automobil VW Polo, a došlo ke střetu. Při nehodě utrpěla zranění řidička vozidla VW a tři spolujedoucí z automobilu Citroen,“ informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zraněné si převzali do péče záchranáři, kteří je převezli do nemocnice. „Policisté provedenými dechovými zkouškami u obou řidičů požití alkoholu vyloučili,“ doplnila mluvčí. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na částku 180 tisíc korun. Dopravní nehodu policie šetří.