Krytý bazén čeká letní odstávka

Foto ilustrační

HRADEC KRÁLOVÉ – Padesátimetrový bazén v centru města byl uzavřený, aby se zde mohly provést práce, které není možné realizovat za běžného provozu. Plavcům je k dispozici sousední aquacentrum nebo letní koupaliště.

Od pondělí 24. července není návštěvníkům k dispozici krytý plavecký bazén na Eliščině nábřeží. Pravidelná letní odstávka potrvá necelé tři týdny, letos během ní dojde např. k výměně podhledů ve sprchách nebo pořízení nového osvětlení na bazénu. Slunná loučka je návštěvníkům k dispozici i nadále, avšak se zákazem vstupu do krytých částí. „Správa nemovitostí Hradec Králové připravuje odstávky na letní prázdniny z důvodu provádění prací, které nelze provést za běžného provozu. Návštěvníci ale i nadále mohou během letních měsíců využívat jiné možnosti koupání jako aquacentrum v městských lázních nebo letní koupaliště Flošna,“ dodává za město Barbora Petrovičová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.