Šofér ujel z místa nehody. Policisté hledají svědky

foto: Policie ČR

JIČÍNSKO – Osmnáctiletý řidič motocyklu značky Hyosung jel směrem od obce Jeřice na obec Třebovětice. Před Třebověticemi mu při průjezdu levotočivou zatáčkou vjel do jízdní dráhy automobil. Motocyklista chtěl zabránit srážce a tak rychle přejel k pravému okraje silnice a z něj do škarpy, kde společně se spolujezdcem havarovali.

Jak nyní informovali policisté k události došlo v neděli 18. června 2023 v 17:05 na silnici III. třídy č. 32510. „Nezjištěný řidič automobilu s dosud nezjištěným vozidlem z místa ve směru na Jeřice ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon. Žádáme samotného řidiče automobilu, případně svědky, kteří v uvedený čas projížděli touto trasou a mají k dispozici záznamy z palubní kamery nebo mají jakékoliv informace, které by nám pomohly s objasněním nehodového děje, aby kontaktovali policisty dopravního inspektorátu Jičín na telefonním čísle 974 533 250, nebo přímo linku 158,“ říká policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.