Řidiči, nějakou dobu budete projíždět staveništěm

Foto: Oficiální www města Dvůr Králové nad Labem

TRUTNOVSKO – Stavební práce na nějaký čas zkomplikují dopravu v jedné z ulic, vodohospodářská infrastruktura je zde totiž ve špatném stavu. V budoucnu by zde mělo také dojít k rekonstrukci silnice a chodníků.

Dnes začala v Erbenově ulici ve Dvoře Králové nad Labem obnova vodovodu a kanalizace. Práce by měly trvat zhruba měsíc, o odstávkách vody budou odběratelé včas informováni. Ve druhé polovině září pak dojde k budování nových revizních šatech, které se neobejde bez uzavírky části ulice včetně zákazu parkování v dotyčném místě. Revitalizace si vyžádá z rozpočtu města částku sedm milionů sedm set tisíc korun. Objízdná trasa povede ulicemi 17. listopadu, Preslova a Erbenova. „Žádáme obyvatele a řidiče o zvýšenou opatrnost a schovívavost a také o to, aby dbali pokynů stavby a respektovali dopravní značení,“ dodává místostarosta Jan Helbich.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.