U Hluboké nad Vltavou se stala tragická nehoda. Vyžádala si lidský život

Tragická nehoda u Hluboké nad Vltavou (zdroj Policie ČR)

ČESKOBUDĚJOVICKO – (AKTUALIZOVÁNO) Tragická dopravní nehoda uzavřela dnes ve večerních hodinách silnici mezi Týnem nad Vltavou a Hlubokou nad Vltavou. Řidič osobního automobilu zde nezvládl řízení, vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu. Na místě zemřel.

Jak informovala policejní mluvčí Martina Joklová, komunikaci II/105 mezi Týnem nad Vltavou a Hlubokou nad Vltavou uzavřela tragická dopravní nehoda. „Řidič osobního automobilu nezvládl řízení a v místě Stará Obora vyjel mimo silnici a následně narazil do stromu,“ popsala mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Řidič svým zraněním na místě bohužel podlehl. „Muž zůstal po nárazu ve voze zaklíněn a následkem úrazového mechanismu u něj došlo ke smrtelným poraněním a selhání životních funkcí a zemřel ještě před naším příjezdem. Záchranáři už pro něj, bohužel, nemohli nic udělat a lékař musel konstatovat smrt. Na místo byl povolán koroner,“ uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Silnice je v tuto chvíli uzavřená. „Řidiči mohou využívat objízdných tras,“ dodala Joklová. Řidiče policisté odklánějí po objízdné trase přes obce Munice, Zahájí a Olešník.

Tragická nehoda u Hluboké nad Vltavou (zdroj Policie ČR)