VIDEO: Hrozit nožem neměl, dostal ránu pěstí

Zdroj: Policie JMK

BRNO – Brněnští kriminalisté se zabývají incidentem z konce července, který se měl odehrát v ulici Reissigova.

V Brně se v ulici Reissigova potkali dva podnapilí muži. Podle policejního mluvčího Davida Chaloupky mezi nimi během krátkého rozhovoru vznikla rozepře a jeden z mužů měl na druhého vytáhnout z pouzdra u opasku nůž a vyhrožovat mu. To druhého muže rozlítilo natolik, že jej ve vhodný okamžik srazil pěstí k zemi. Konfliktní situace potom měla pokračovat i při další cestě k ulici Domažlická. Tam už další konfrontaci zabránila policejní hlídka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kriminalisté nyní podrobně zjišťují, co přesně se během roztržky odehrálo. Podařilo se jim zajistit kamerové záznamy, na kterých ulicí prochází oba dva muži, ze snímků je však patrné, že s nimi šel ještě třetí muž. „A právě s ním by kriminalisté potřebovali mluvit. Žádají proto veřejnost o pomoc s jeho ztotožněním. Pokud muže na záznamu poznáváte, volejte na linku 158,“ vyzval  policejní mluvčí David Chaloupka.