Vsetín vyčlenil milion korun na zvelebení města, hlasovat můžete i vy

Ilustrační foto

VSETÍN – Čtvrtý participativní rozpočet Vsetín podle nás je již v plném proudu. Radnice vyčlenila jeden milion korun, vybírat můžete ze tří projektů.

V pondělí 18. září byly detailně představeny projekty na zvelebení města. Ten, který se umístí na špičce, bude nejpozději do roku 2024 zrealizován.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Chtěl bych poděkovat všem třem autorům projektů, kteří konstruktivní formou projevili zájem podílet se na možnosti zpříjemnit životní podmínky nás všech. Každý z návrhů považuji za inspirativní a i když nemohou v anketě vyhrát všechny, jistě nezapadnou a budeme se jimi v budoucnu vážně zabývat,“ uvedl na veřejném projednání místostarosta Pavel Bartoň.
A ze kterých tří návrhů mohou občané vybírat svůj favorizovaný?
* Zastínění pískovišť a dětských hřišť – zastínění některých dětských hřišť na území města.
* Relaxační lavice v přírodě – zřízení odpočinkového místa v přírodě s výhledem na okolí, které je vítanou zastávkou pro turisty a cyklisty.
* Balanční hřiště pro radost – vybudování dřevěného balančně-lezecko-překážkového hřiště vhodného k rozvoji všestranných pohybových dovedností dětí.
Anketa probíhá až do 31. října na komunikační platformě Munipolis. Připojit se k ní můžete pod tímto odkazem.