Řidič sjel s náklaďákem mezi stromy, zraněním na místě podlehl

Foto: ZZS ZK

ZLÍNSKO – Život šedesátiletého řidiče si vyžádala včerejší tragédie na Zlínsku. Muž sjel s nákladním autem ze silnice a narazil do několika stromů. Při nehodě však utrpěl zranění, kterým podlehl.

Nehoda se stala v pondělí po deváté hodině dopoledne u Bratřejova na Zlínsku. „Řidič náklaďáku jel od Vizovic na Valašskou Polanku. Z doposud přesně nezjištěných příčin plynule přejel do protisměru a následně vyjel mimo komunikaci, kde čelně narazil do vzrostlého stromu,“ popsala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Po nárazu se kabina automobilu zcela zdemolovala a muž zůstal v autě zaklíněný. „Lékař ZZS Zlínského kraje, který na místo dorazil jako první, další záchranářskou posádku odvolal. Řidič totiž bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým ještě před příjezdem posádek ZZS podlehl,“ uvedla mluvčí krajských záchranářů Gabriela Netopilová Sluštíková.

„Zasahující hasiči stabilizovali poškozené vozidlo proti pohybu, a to především v prostoru značně poškozené kabiny. Dále u auta provedli protipožární opatření. Velitel zásahu si na místo povolal vyprošťovací automobil, pomocí něhož vytáhli zaklíněný náklaďák zpět na cestu. V průběhu zásahu hasiči odstranili i poškozené stromy,“ popsala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Silnice byla zpočátku uzavřená a policisté odkláněli provoz. Později dopravu řídili kyvadlově. „Přesné okolnosti této tragické události i nadále vyšetřují zlínští kriminalisté a dopravní policisté,“ uzavřela Kyšnerová.

Foto: ZZS ZK
Foto: ZZS ZK
Foto: ZZS ZK
Foto: ZZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR