Užijte si Rodinný den s EKOFILMem v brněnské zoologické zahradě

Zdroj: Zoo Brno

Zoologická zahrada v Brně zve své návštěvníky na nezapomenutelný Rodinný den s EKOFILMem. První říjnovou sobotu se na zajímavé akci pobaví malí i velcí, přijďte také!

Na místě bude připravena interaktivní stezka s úkoly, kde na vás čeká celkem 6 stanovišť. Na každém stanovišti splníte s dětmi zadaný úkol a dozvíte se také spoustu zajímavých informací nejen o vodě, ale také o osobnostech, které se jí věnovali. Hned při vstupu do areálu obdržíte hrací kartu, do které postupně zapíšete své odpovědi. Sbírat u toho budete i razítka ve tvaru zvířátka. Kromě poučných témat na vás budou čekat známé postavy z Déčka, s kterými si užijete spoustu legrace. A navštívit můžete i povídání výzkumnice Diany Siswartonové o tom, jak si vylepšit kvalitu vody na každý den. Na akci samozřejmě nebude chybět ani projekce filmů o přírodě.

Rodinný den s EKOFILMem se v brněnské zoo koná 7. října 2023 od 10.00 do 16.00. V tento den bude do Zoo Brno i speciální vstupné a to 70 Kč. Podrobnější informace naleznete na webových stránkách Zoo Brno. Jste srdečně zváni!