Oslavte narozeniny divadelního spolku pohádkou

STRAKONICE – Víte, jaké výročí slaví divadelní spolek s názvem Čelakovský? Je to neuvěřitelné, ale již před 150 lety mohli diváci poprvé navštívit jeho představení. Jistě souhlasíte, že to vyžaduje pořádnou oslavu. Bude trvat hned dva dny a myslí i na nejmenší. Vezmete je na pohádku?

Dva dny plné divadla odstartují v sobotu 14. října. Zábavný večer, který vás čeká, bude plný divadla, písniček a veselého povídání. Na jeho scénáři se spolupodílela Marie Retková. Jistě tuto rozhlasovou a televizní moderátorku znáte. Kromě ní vás budou bavit i další známé dámy, jako třeba Eliška Balzerová, Iva Janžurová, či Hanka Křížková, ale svou troškou do mlýna zábavy přispějí i Zdeněk Troška, či Jiří Štěpnička. Přijďte  se pobavit v 19 hodin.

Máte doma nějaké milovníky pohádek? Možná nejde jen o vaše děti, ale patříte mezi ně i vy. A všechny dohromady vás určitě zajímá, Jak Mecháček s Bedrníčkem zachránili vílu Pomněnku, že? To vám ukáže Divadelní spolek Čelakovský 15. října. Druhá pohádka z herbáře začne ve 14.30 hodin.

Teď už jen zbývá zjistit, kam se na Dva dny plné divadla vydat, že? Pak vězte, že zábavou i pohádkou vás přivítá Dům kultury ve Strakonicích. Zvládnete oba dny?