Strašidelná zahrada nabídne sraz příšer a bubáků v Kovozoo

Zdroj: Kovozoo

Staré Město u Uherského Hradiště – blíží se 11. ročník nejstrašidelnějšího podvečera v roce. Kovozoo pořádá již tradiční akci Strašidelní zahrada. Užijte si sraz příšer a bubáků, který je určen pro malé i velké!

Těšte se na krásně ponurou atmosféru, úkoly pro děti, sraz masek velkých i malých, lektvary a pokrmy, jejichž původ a účinek je vždy nejistý…. Nachystána budou strašidelná stanoviště pro děti i pro dospělé se zajímavými tématy: Addams Family, Sebevražedný oddíl, Pán prstenů, Smrťáci, Sněhurka a sedm trpaslíků, UV kuchyně smrti, Peklo, V zajetí písku, Stezka ze záhrobí, Ulička duší, Váha hříšníků a další. Zhlédnete také ohňovou show, nebo show Jirky Hadaše. Poslechnete si kapelu Free Tom a uvidíte mistra blesků, aneb Tesla transformátor. A nebude chybět fotokoutek, či fotosoutěž o nejlepší kostýmy, při které budou udělováni BUBU OSKAŘI. Ochutnat můžete také občerstvení a pokrmy různých chutí a vůní. Večer bude plný strašidelné zábavy, nezapomeňte přijít ve strašidelném kostýmu!

Akce se koná v sobotu 4. listopadu 2023 od 15.00 do 21.00. Kovozoo se nachází v zajímavém a netradičním prostředí zrekonstruovaného areálu bývalého cukrovaru ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Více informací nejen o plánované události naleznete na webových stránkách Kovozoo.