Upravené hřiště je místním již k dispozici

Foto: Oficiální www města Dvůr Králové nad Labem

TRUTNOVSKO – Nový multifunkční prostor nahradil původní hřiště, sportovci ho mohou využívat ještě teď v listopadu. Pokud bude příznivé počasí, tak i déle. Na jaře si zde budou moci zájemci zahrát také např. nohejbal.

Ode dneška začíná sloužit občanům nové sportovní hřiště na sídlišti ve Strži ve Dvoře Králové nad Labem. To nahradilo původní travnatý plac pod základní školou. Nové multifunkční hřiště s umělým trávníkem je vybaveno dvěma brankami na malý fotbal, od jara přibydou sloupky se sítí. Byly zde také doplněny lavičky, odpadkový koš a upravený byl i okolní terén. „Veřejnost žádáme, aby pro přístup na hřiště využívala jen štěrkové chodníky. Zabrání se tak znečištění povrchu hřiště bahnem a také se umožní rychlejší ozelenění bezprostředního okolí hřiště. Uživatele hřiště také upozorňujeme na důrazný zákaz vjezdu na kolech, koloběžkách či kolečkových bruslích, jinak by došlo k trvalému poškození nového povrchu hřiště,“ upozorňuje občany za město Jan Skalický.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.