Nehoda v Třebíči: Auto městských strážníků se střetlo s dodávkou

Ilustrační foto

TŘEBÍČ – Vozidlo městské policie se zapnutým majákem se v pondělí před polednem srazilo v Třebíči s dodávkou. Ke zranění osob nedošlo, škoda ale vyšplhala na čtvrt milionu.

Nehoda se stala v pondělí 1. prosince okolo půl dvanácté dopoledne na křižovatce ulic Znojemská a Spojovací. Strážníci přijížděli od ulice Hrotovická k obchodnímu domu se zapnutým výstražným modrým majákem. „Při průjezdu křižovatkou došlo ke střetu přední částí vozidla s levou zadní částí vozidla VW Transportér, jehož řidič projížděl ve směru jízdy od ulice Demlova k obchodnímu domu,“ informovala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Výsledky dechových zkoušek obou řidičů byly negativní. Celková škoda na vozidlech vyšplhala na 250 tisíc korun. „Další okolnosti dopravní nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Třebíč,“ dodala mluvčí.