Nový rok uvítají v Kloboukách prskavkami

Foto: město Valašské Klobouky

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Uvítání nového roku oslaví ve Valašských Kloboukách na Masarykově náměstí u vánočního stromu. „V pondělí 1. ledna odpoledne proto pozvěte rodinu na procházku, do kapsy přibalte prskavky a připojte se k Novoročnímu prskání, které tu odstartuje úderem 16. hodiny,“ pozvala mluvčí radnice Lenka Zvonková.

K vítání přicházejícího roku nebude chybět horký nápoj. Pro děti bude také připraveno malé klobucké překvapení. „Prskavky k novoročním oslavám neodmyslitelně patří, a tak si pojďme užít slavnostní okamžik, kdy je spolu zapálíme, abychom přivítali rok 2024. Připojíme i přání všeho dobrého a jistě se také rádi pozdravíme s přáteli a známými. Můžeme tak prožít příjemné sváteční odpoledne a vykročit vstříc tomu, co nás v novém roce čeká,“ pozval starosta Josef Bělaška.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Jménem města Valašské Klobouky vám přejeme, aby pro vás byl rok 2024 plný radosti, zdraví, spokojenosti a samých příjemných zážitků,“ vzkázal místostarosta Jaroslav Baloušek.