Řidič naboural do řady zaparkovaných aut, ta přimáčkla muže čistícího sklo

Foto: ZZS ZK

ZLÍNSKO – Velkou smůlu měl dnes ráno mladý muž, který čistil sklo svého vozu stojícího v řadě zaparkovaných aut. V té chvíli totiž do nich narazil jiný řidič a způsobil tak muži zranění.

Na pomoc mladému muži spěchali záchranáři ze Zlína a Otrokovic. „Podle našich informací pacient stál mezi zaparkovanými auty a čistil sklo svého vozidla v době, kdy do řady stojících aut naboural jiný řidič. Po tomto nárazu se posunulo několik zaparkovaných vozidel tak nešťastně, že jedno z nich tohoto mladíka přimáčklo,“ popsala mluvčí záchranářů Gabriela Netopilová Sluštíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Po příjezdu záchranářů na místo lékařka zjistila, že mladý muž utrpěl otevřenou zlomeninu dolní končetiny v oblasti bérce. „Podchlazeného pacienta záchranáři zajistili v rámci přednemocniční neodkladné péče, včetně zajištění tepelného komfortu, podání léků od bolesti, nasazení končetinových dlah, imobilizace vakuovou matrací a dalších nezbytných zachraňujících úkonů. Muže poté transportovali k dalšímu vyšetření a ošetření na urgentní příjem zlínské nemocnice,“ dovyprávěla Sluštíková.