Agresor v bazénu napadal obsluhu. Zpacifikovali ho návštěvníci

zdroj FB Městská policie Tábor

TÁBOR – Táborští strážníci v neděli vyjížděli k agresorovi do plaveckého bazénu. Muž odmítal zaplatil, byl agresivní a napadal obsluhu bazénu. Agresora se podařilo zpacifikovat návštěvníkům ještě před příjezdem strážníků městské policie. Čtyřiadvacetiletý muž nakonec skončil na záchytné stanici, protože se ukázalo, že je pod vlivem alkoholu.

Jak informoval mluvčí táborské Městské policie Pavel Šimek, v neděli 14. ledna krátce před koncem denní směny zasahovala hlídka na plaveckém stadionu. „Personál nahlásil problém s návštěvníkem. Ten odmítal zaplatit, byl agresivní a napadal obsluhu bazénu. V době příjezdu strážníků ležel již agresor na zemi zpacifikován třemi návštěvníky sportovního zařízení,“ popsal mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Po nasazení pout putoval agresor nejprve na policejní služebnu, odtud do nemocnice a následně do Protialkoholní záchytné stanice v Českých Budějovicích. Bez problémů se však podle neobešlo ani jeho vyšetření v nemocnici a ani samotný transport na záchytku.

Čtyřiadvacetiletý muž byl podle mluvčího městské policie po celou dobu agresivní na lékaře, zdravotníky i strážníky a policisty. „Při jeho předání personálu záchytné stanice dokonce asistovali strážníkům i českobudějovičtí kolegové, kterým patří poděkování,“ dodal Šimek.