Řidiče čeká omezení dopravy v centru Hodonína: Silničáři opraví okružní křižovatku

ilustrační foto

HODONÍN – Plánovanou opravu okružní křižovatky v centru Hodonína zahájí silničáři již v polovině března a práce budou rozděleny na dvě etapy. Kostky z prstence budou nahrazeny betonovým krytem a vymění se asfaltový povrch vozovky.

Už v polovině března začnou silničáři opravovat okružní křižovatku v Hodoníně. V termínu od 11. 3. do 20. 4. 2024 nahradí kostky z prstence za betonový kryt a vymění asfaltový povrch vozovky. Práce budou rozděleny na dvě etapy, k nimž bude navázáno dopravní omezení. V rámci první etapy od 11. 3. do 5. 4. budou uzavřeny tři čtvrtiny opravované okružní křižovatky. Provoz na silnici I/51 bude veden kyvadlově a řízen semafory. V této etapě prací bude uzavřen vjezd do Dvořákovy ulice a části Velkomoravské ulice. „Ve druhé etapě od 6. 4. do 20. 4. zprovozníme již opravené ¾ křižovatky a doděláme zbývající čtvrtinu rondelu. Provoz na silnici I/51 bude opět veden kyvadlově a řízen semafory,“ upřesnilo ŘSD na své stránce.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.