Po Velikonocích začne rozsáhlá rekonstrukce rožnovské polikliniky

Zdroj: Rožnov pod Radhoštěm

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  – Rožnovská poliklinika projde v následujících letech velkou rekonstrukcí, která si klade za cíl zlepšit bezpečnost a komfort pro pacienty a personál. Upraveny budou oba hlavní vstupy, vnitřní prostory i venkovní areál. S prvními pracemi se začne už po Velikonocích.

Rekonstrukce bude rozdělena do čtyř etap. Ta první zahrnuje úpravy vchodů, tedy hlavního vstupu na polikliniku a vstupu na dětské oddělení. Práce začnou po velikonočních svátcích a budou probíhat za plného provozu, avšak s využitím náhradního vstupu, který bude řádně označen. Druhá etapa se zaměří na interiéry a začne v červnu letošního roku. Zahrnuje obnovu podlah, stěn, omítek, chodeb a čekáren. Bude nutné dočasně uzavřít některé ordinace. Hotovo by mohlo být do konce roku. Třetí etapa je plánovaná příští rok a bude zaměřená na výstavbu vzduchotechniky, rekuperace a osvětlení. O rok později přijde na řadu veřejné prostranství, tedy venkovní prostory polikliniky, včetně parkovišť, chodníků a cyklopruhu. Chceme, aby se v Rožnově dobře žilo. Klíčová je zdravotní péče i prostory, ve kterých je poskytována. Občané i lékaři si zaslouží moderní prostory, odpovídající 21. století. Chceme atraktivní interiéry, vchody, zajištění vzduchotechniky hlavně pro letní měsíce, ale také vyřešit komfort parkování před poliklinikou,“ zdůraznil starosta Jak Kučera.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.