Kamion uvízl pod mostem u Popic na Břeclavsku, zablokoval dopravu

Foto: HZS Správy železnic

BŘECLAV – V sobotu ve tři hodiny odpoledne uvízl kamion pod železničním mostem u Popic na Břeclavsku. Zastavil tím  jak silniční, tak železniční dopravu na trati vedoucí do Vídně a na Slovensko.

Hasiči Správy železnic ze stanice Brno zasahovali v Popicích, kde se zaklínil kamion pod železničním mostem. Událost se stala kolem třetí hodiny odpoledne na silnici 420. „Kamion byl prázdný. Událost se obešla bez zranění. Silniční doprava kvůli uvíznutému kamionu stojí, vzhledem k nízké vytíženosti silnice se ale dopravní komplikace nečekají,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka. Správa železnic zjišťovala stav mostní konstrukce, zda ji kamion nepoškodil. Stála kvůli tomu železniční doprava na trati 251 směrem na Vídeň a Slovensko v úseku Šakvice-Vranovice. České dráhy zavedly v úseku Vranovice-Hustopeče u Brna náhradní autobusovou dopravu. Předpoklad konce omezení byl v 16:20 hodin.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.