Řidič v Ledči srazil při předjíždění chlapce na chodníku a ujel. Policie hledá svědky

ilustrační foto (zdroj Novinykraje.cz / foto Tomáš Branda)

HAVLÍČKOBRODSKO – Policisté šetří nehodu, při které byl ve středu ráno v Ledči nad Sázavou zraněn nezletilý chlapec. Srazil ho řidič osobního auta, který předjížděl jiné vozidlo. Po střetu nezastavil a ujel.

K nehodě došlo ve středu 3. dubna před osmou hodinou ráno na ulici Koželská. „Dosud nezjištěný řidič jedoucí směrem na obec Kožlí pravděpodobně s modrým osobním vozidlem předjížděl na přímém úseku ve stoupání jiné osobní vozidlo, přičemž se střetl s nezletilým chodcem, který šel také směrem na obec Kožlí po chodníku,“ sdělila mluvčí policie Michaela Lébrová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Chlapec utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. „Řidič vozidla po střetu pokračoval dál ve směru jízdy,“ doplnila mluvčí.

Policisté se obracejí na řidiče předjíždějícího i předjížděného vozidla, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Zároveň uvítají svědectví dalších osob, které nehodu viděly, a ocení i záznamy z palubních kamer řidičů, kteří místem v době nehody projížděli.