Brodští policisté šetří nehodu mezi Habry a Bačkovem. O spolupráci žádají veřejnost

Foto: Policie ČR

HAVLÍČKOBRODSKO – Vozidlo Ford havarovalo v pátek 12. dubna po deváté hodině večer na silnici mezi obcemi Habry a Bačkov na Havlíčkobrodsku. Jeho řidič se zřejmě vyhýbal autu v protisměru. Policie hledá svědky nehody.

„Řidič vozidla Ford zřejmě v reakci na automobil v protisměru vyjel na nezpevněnou krajnici, poté se snažil vrátit vozidlo na vozovku strhnutím řízení, automobil se ale pro něho stal neovladatelným, vyjel ze silnice a narazil do vzrostlého stromu. Ke střetu s jiným vozidlem nedošlo,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová. Při nehodě došlo ke zranění spolujedoucí, ženu převezli záchranáři do havlíčkobrodské nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté by potřebovali vyslechnout řidiče, kteří místem bezprostředně před nebo po nehodě projížděli. Zároveň přivítají záznamy z palubních kamer, které průběh nehody a její okolnosti zaznamenaly. „Žádáme svědky, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR