Mistrovství světa roztančí Centrum Babylon

LIBEREC – V libereckém Centru Babylon se již podesáté koná otevřené taneční mistrovství světa WADF World Dance Championship 2018, kterého se zúčastní na tři tisíce tanečníků a tanečnic. Sály, hotel i zábavnou část centra naplní po celý týden až do soboty tanec, hudba a úžasná atmosféra.

Otevřené taneční mistrovství světa v různých tanečních formách i věkových kategoriích je barevnou přehlídkou toho nejlepšího z více než 180 tanečních škol z 19 zemí světa. Nejpočetnější výpravou budou letos polské taneční školy, hned po nich české, které mají výhodu domácího prostředí. Očekává se také početná výprava z Ruska, Ukrajiny, Itálie, Německa, Maďarska a Švédska. Denně bude na akci až 2000 soutěžících a na 1000 diváků. Jejich výkony bude hodnotit mezinárodní porota složená z tanečních mistrů a profesionálních tanečníků.

Na akci je možné zakoupit celodenní vstupenky přímo na místě, tančit se bude denně do pozdního večera a sledovat taneční vystoupení je možné ve dvou tanečních sálech a až na čtyřech tanečních parketech.