Velký návrat? Petr Kolečko a Aneta Vignerová budou zase spolu!

Pár, jehož rozchod se v poslední době dost propírá, uvidíte zase bok po boku. Může za to časový odstup, s jakým se natáčí televizní pořady. V příštím díle nové show se tak společnými silami pokusí zvítězit i Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem.

V době natáčení ti dva ještě tvořili pár a nikdo netušil, že v čase, kdy show spatří světlo světa, bude už všechno jinak. A to i přesto, že už tehdy musel Kolečko tušit, že vše není, jak má být. Přesto ještě v té době scénárista vystupoval jako milující muž a otec společného dítěte.

„Tato soutěž je především o humoru. My ženy máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Na muže čekají netradiční úkoly a jejich slavné ženy nebo partnerky na své polovičky vsází. Ten, jehož žena nasadí nejvyšší laťku, se pokusí splnit úkol, který pro něj bude v tu chvíli překvapením,“ říká o pořadu jeho moderátorka Adéla Gondíková. S jistým ponížením se bude muset vyrovnat i Petr Kolečko, kterého jeho tehdejší partnerka poslala do skutečně nelichotivého úkolu.

V úvodním small talku s moderátorkou Aneta Vignerová zavzpomínala na jejich začátky. „Oslovil mě tím, že je krásný a velmi vtipný,“ řekla a v odpovědi na otázku Gondíkové prozradila, po kom se jmenuje jejich syn. „Jiřík se jmenuje po tátovi,“ překvapila. „Po tátovi od Petra,“ dodala rychle, což uklidnilo Adélu Gondíkovou, která též byla u jejich začátků. „Já jenom, že jste byli na mojí a Jirkově svatbě a za pár měsíců jsme se dozvěděli, že jsi těhotná. Já jsem z toho byla trošku nervózní, když jsme se dozvěděli, že se jmenuje Jiřík,“ znejistěla na oko Gondíková. „Já jsem z toho byla taky trochu nervózní. Co si budeme povídat, bylo to trošku rychlý,“ přiznala modelka chvíli předtím, než Petra Kolečka poslala splnit (ne)chutný úkol.

„Jelikož na vizuál jídla doma už moc nefrčíme a Petr všechno rychle sní, tak já bych mu věřila,“ zdůvodnila svoji vysokou sázku na Petra Aneta Vignerová, čímž ho moc nepotěšila. „Nejsem rád, že to musím podstoupit. Bude to asi nechutný,“ předpokládal zcela správně Petr Kolečko. Jestli se mu úkol podařilo splnit či nikoliv, uvidí diváci televize Prima už tento pátek večer. Co je jisté už teď, Anetu za tento úkol po natáčení skutečně nepochválil. „Myslím, že Petr se na mě zlobí,“ vycítila Aneta ještě během natáčení nové zábavné show televize Prima, ve které slavní muži plní bizarní úkoly a jejich neméně populární ženy si na jejich výkonnost sází! Moderují Adéla Gondíková a Ondřej Urban.

Zdroj TV Prima