Policie pátrá po Liborovi L. z Ostravy, nechal dopis na rozloučenou

OSTRAVA / ČR – Policie dnes zveřejnila výzvu k lidem, aby jí pomohli najít 30letého Libora L. z Ostravy. Pohřešovaný muž po sobě nechal 30. srpna doma dopis na rozloučenou.

„Muž je pohřešovaný svými rodinnými příslušníky. Vzhledem k tomu, že muž trpí úzkostí při setkávání s lidmi, je důvodná obava o jeho zdraví i život,“ sdělila policejní mluvčí Eva Michalíková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policie dále uvedla, že by Libor L. mohl mít vazby na Rakousko, kde má pobývat jeho matka. „Poslední pohyb vozidla pohřešovaného byl registrován na dálnici D52 ve směru na Rakousko,“ uvedla dále mluvčí.

Popis

Libor L. je vysoký 175 cm, střední postavy. Má krátké hnědé vlasy, hnědé oči, vousy vzhledu neupraveného strniště. Nosí brýle s modrými obroučkami, kšiltovku.

Nejčastěji se obléká do kostkované košile a modrých džínů. K nim nosí mikiny s kapucí různých barev. Zvláštním znamením muže je 3cm jizva umístěna na zádech v oblasti beder.

V případě poznatků nebo informací vedoucích k vypátrání osoby kontaktujte policii na bezplatné lince 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu Policie České republiky.