Oblíbení herci z rodinného seriálu ZOO řádili v Krtkově světě

Odpoledne plné zábavy, skvělých soutěží, zajímavých rozhovorů, nabitého koncertu, a to vše zakončené autogramiádou hrdinů seriálu ZOO. To bylo odpoledne v Krtkově světě v pražské Hostivaři. Odpoledne moderovala herečka Míša Tomešová. Fanouškům na otevřené scéně zahrála kapela Botox a Honza Kopečný, kterého diváci, a především divačky znají jako seriálového Kamila.

Dalším fešákem zábavného odpoledne byla i nově vycházející hvězda šestadvacetiletý Šimon Bilina, který hraje Haďáka. Ten si udělal čas i přesto, že je čerstvě zamilovaný a jde z práce do práce. Natáčí seriál ZOO, hraje divadlo a věnuje se muzice. Na odpočinek si ale určitě čas teď o prázdninách najde, a tak prozradil, jaké má plány. „Chci být co nejvíc v přírodě je jedno kde. Mám samozřejmě rád Benátky a místa, kde je příroda a kde nehučí žádné motory a pily,“ prozradil Šimon s tím, že si užije dovolenou kdekoliv, kde je klid.

Ten si navíc nebude vychutnávat sám, jelikož prozradil, že po jeho boku bude žena, s níž tvoří pár. To může být velká rána pro fanynky, které ho milují právě hlavně díky postavě Haďáka v seriálu ZOO. „Jsem momentálně zamilovaný,“ přiznal Šimon Bilina. Dále prozradil, že přítelkyně je z branže, blíže se už ale k její identitě nechtěl vyjadřovat. Snad ji tedy brzy ukáže na nějaké společenské akci.

Jejich vztah ovšem nejspíš zažije zkoušku bulvárem, jelikož s odvysíláním úspěšného seriálu ZOO se Šimon Bilina těší velkému zájmu lidí. „Je to náhlé, teď se to děje fakt hodně a člověk se s tím musí nějak srovnat. Je to divné, když někdo přijde a dotkne se vás nebo na vás začne mluvit jako na Haďáka,“ svěřil se Bilina, na kterého fanoušci občas i hulákají na ulici.