Jana Švandová oslavila neuvěřitelné půlkulatiny. Pochopitelně prací!

V seriálu ZOO se s narozeninami roztrhl pytel a další hvězdou, která slavila svůj den, byla Jana Švandová. Hlava sklářského impéria  Sidonie Novotná  během firemní porady sfoukla svíčku na dortu a přijala gratulace od celého štábu i své seriálové rodinky.

Herečka Jana Švandová jako by popírala zákony přírody. Svůj věk si absolutně nepřipouští, má neustále dobrou náladu a srší vtipem. To je prý recept na všechno. A taky odpočinek a čas pro sebe. „Cítím se moc dobře, byla jsem týden v Řecku. Jsem odpočatá, nabitá energií a sluníčkem. Udělala jsem si radost, abych měla jen dobrou náladu,“ usmívá se herečka, která svoji Sidonii miluje. „A kdyby mi moje seriálová rodina Novotných měla něco dát?  Nebránila bych se té vile,“ směje se a dodává: „Také bych si moc přála, aby naše rodina v ZOO vydržela co nejdéle a měla krásné vztahy. Aby nás diváci měli rádi a ještě jsme nějakou dobu natáčeli. A když to bude do mé stovky, nebudu se zlobit,“ hází rukavici do ringu herečka a v ruce svírá nádhernou kytici.

Mezi gratulanty nemohly chybět ani dvě ženy, ke kterým má Jana Švandová v ZOO blízko. Ta první jí hraje vnučku Sid, druhá snachu Alici. „Janě přeju k jejím krásným osmatřicátým narozeninám, jak sama říkala, všechno krásné. Hlavně ať je zdravá, šťastná, a nechť se často potkáváme na place. Jana je skvělá a moc ráda s ní točím. Díky za ni!“ nešetří chválou Michaela Pecháčková coby Sid.

„Přeju Janě, aby byla neustále svěží, optimistická, energická a vzhledem k tomu, že se známe opravdu řadu let, tak nevidím žádnou změnu. K tomu krásnému jubileu jí přeju hlavně hodně zdraví, aby měla radost ze života a neztrácela smysl pro humor,“ prozradila své přání Sabina Laurinová a už s Janou mířila do firmy Novotných na další natáčecí obraz.