Marek Němec si užívá se dvěma ženami najednou!

Místo Evy Burešové naskočí do seriálu Zoo rovnou dvě krasavice. Izy a Tes Janečkovy jsou totiž její nevlastní sestry, které ale zatím tají, že jsou dvě. A toho patřičně využívá Marek Němec neboli podvodníček Charlie.

Tes nastoupí do zoo, jelikož jí soud nařídil veřejně prospěšné práce, a tím vstoupí zároveň i do života Viky Janečkové v podání Evy Burešové. A kde je Tes, tam musí být i Izy. „Většinou jsme hrály dvojčata, když jsme byly mladší, pak dlouho ne, a teď jsme zpátky spolu. Překvapilo mě, že nás oslovili, jelikož si už nejsme tak podobné jako v dětství,“ přiznává starší z dvojčat – Bára alias Tes. A i když jsou to dvojčata, tak o tom, kterou postavu budou hrát, rozhodovat nemohly. „Původně jsem měla hrát Tes já, ale na poslední chvíli se to změnilo. Izy je trochu větší mrcha, která se neustále snaží lanařit sestru do podvůdků,“ popisuje svoji seriálovou úlohu Lucie coby Izy. „Asi když nás viděli na produkci, tak si řekli, že Lucka vypadá víc drsněji než já,“ usmívá se Bára, která do seriálu naskakuje jako první. „S Evou hraji jen já, jelikož to, že jsme dvojčata, zatím před Viky tajíme,“ prozrazuje počáteční zápletku Bára.  Nové seriálové sestry Tes a Izy, tak rozmíchají pořádně děj a nebudou náhradou za Evu Burešovou.

„Obě postavy jsou moc krásně napsané, takový Robin Hood v sukních. Okrádají ty špatné lidi,“ přemýšlí Bára, a Lucie ji hned doplňuje. „Jen je malinký rozdíl v tom, že si ty lupy nechávají,“ směje se. Ve všech podvodech jim pomáhá vykuk Charlie, který je má zároveň pod ochrannými křídly a sdílí s nimi byt. „Charlie má kolem sebe krasohlavy, které jsou schopny z lidí dostat kompromitující informace, a na základě nich je zase on schopen je vydírat. Je to normální kolotočář, který si hraje, že je první liga. Jinak je to obyčejný světský,“ směje se Marek Němec a hladí si svoji fešáckou vestičku. „Umí se chovat, je bezstarostný a snaží se hodně okouzlovat.“ To, že mu dělají společnost dvě lvice, s tím je Němec velmi spokojený. „Holky znám, s Luckou jsem natáčel vánoční pohádku, ale musím být na place hodně bedlivý, Bára mi totiž připomíná Lucku z té doby. Jakmile řeknu třeba Izy, Tes říkala… Tak si to musím hodně rozmýšlet, nechci se dopustit chyby, a raději se na ně pro jistotu nenápadně kouknu,“ směje se Charlie. To, jak moc tihle tři zamotají hlavu Viky, a nejen jí, prozradit zatím nemohou, ale všichni slibují, že to bude parádní jízda, u které se divák hodně nasměje.

Zdroj TV Prima