Péče holiče či lazebníka. Originální dárek i zážitek

Originální dárek k Vánocům či k narozeninám? “Naši zákazníci sází na dárkové poukazy do Našeho holičství,” říká zkušený lazebník. Naše holičství, které sídlí jen kousek od nákupního centra Harfa, na adrese Lihovarská 10, je v provozu teprve od letošního léta. A za poměrně krátkou dobu si našlo řadu příznivců nejenom z Prahy 9. Na žádost klientů se navíc pozměnila i otevírací doba a podnik je tak otevřený i v sobotu od 9:00 do 15:00.

“Velký zájem je o naše dárkové poukazy,” říká holič a majitel v jedné osobě, Roman Novotný. Holičství nabízí několik voucherů na různé typy služeb v různých cenových relacích. Klasické stříhání vlasů, Úpravu vousů či holení, a jejich různé kombinace. “Na své si přijde každý,” říká Roman. “Pánové, kteří v klasickém holičství nikdy nebyli a dostali voucher jako dárek, a vlastně ani nevěděli, do čeho jdou, odcházejí s příjemným zážitkem. Naprostá většina z nich se k nám pravidelně vrací,” dodává.
Jedná se totiž nejenom o úpravu zevnějšku, ale i o chvilku pro sebe, na kterou v dnešní uspěchané době velmi často nezbývá čas. Mimořádně příjemná je masáž hlavy či úprava vousů tradiční metodou Hot Towel – tedy nahřátí vousů horkým ručníkem. Žhavým hitem je pak čištění pleti pomocí černé masky, která hloubkově čistí póry a rozjasňuje pokožku.

Během návštěvy v Našem holičství navíc klienti dostanou i šálek horké výběrové kávy nebo sklenku kvalitního rumu nebo wkiskey. Stále ještě váháte, co koupit pod stromeček vašemu partnerovi, bratrovi či tatínkovi? Holiči Roman, Marco a Adam už se na ně těší.