Neznámý pachatel přepadl poštovní doručovatelku. Kladenská policie žádá občany o pomoc

Kladno – Kladenští kriminalisté prošetřují případ loupežného přepadení poštovní doručovatelky, který se stal v ranních hodinách dne 4. října 2018 v Kladně.

V bytovém domě v ulici U Výtopny v Kladně přepadl ve společných prostorách u schránek dosud neznámý pachatel poštovní doručovatelku. Odcizil jí poštovní tašku s přihrádkami, ve které se nacházely obyčejné listovní zásilky a finanční hotovost, a z místa činu utekl.

Policejní hlídky na základě oznámení tohoto činu okamžitě vyjely propátrávat přilehlé kladenské ulice a okolí, avšak vzhledem k časové prodlevě od oznámení se pachatele nepodařilo dopadnout.

Kladenští policisté proto vyzývají občany, aby pokud ve čtvrtek 4. října v době mezi 08.45 h. až 09.00 h. spatřili muže v černém oděvu s černou taškou pohybujícího se v ulici U Výtopny směrem k ulici K Tržnici nebo v části Kladno Kročehlavy, poskytli ihned informace o jeho pohybu na bezplatnou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Podle vyjádření policie byl pachatel štíhlé postavy a tmavší pleti, ve věku kolem třiceti let. Oblečen byl kompletně do černé barvy včetně kšiltovky, která mu zakrývala obličej.

Kladenští kriminalisté nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu loupeže a po pachateli intenzivně pátrají. Pátrají rovněž po odcizené poštovní tašce s listovními zásilkami a vyzývají občany, aby „pokud by tuto brašnu někdo nalezl pohozenou nebo si uvědomil, že ji zahlédl odloženou v některých místech Kladna, podali informace na policejní služebnu nebo na linku 158,“  informuje Krajské ředitelství policie Středočeského kraje.