Cvičili jako o život! Nepřišli však jen o přebytečná kila

PÍSEK – Návštěva posilovny vás může stát víc než jenom ztrátu přebytečných kilogramů. Taková jedna posilovací lekce se vymstila cvičícím v Písku, když neznámý pachatel využil jejich nepozornosti a odcizil jim odloženou věc.

Ke krádeži mělo dojít 3. prosince loňského roku v jedné z místních posiloven. Jednatřicetiletý muž zde využil nepozornosti cvičících a z baru jim odcizil odložený mobilní telefon. „Mladý muž měl v minulosti se zákonem opakovaně problémy a byl pro majetkovou trestnou činnost několikrát odsouzen,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová. Od června loňského roku také například neplatí výživné na svého nezletilého syna a dluh se již vyšplhal na částku 16 000 korun.

„Vyšetřovatelka služby kriminální policie vydala ve čtvrtek 31. ledna 2019 usnesení o zahájení trestního stíhání muže, a to pro trestné činy krádež a zanedbání povinné výživy,“ informovala o aktuální situaci okolo případu policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová. Vyšetřování mužových prohřešků tak i nadále pokračuje.